Rijles in regio Doetinchem en De Liemers van Autorijschool Johan Peters

Op een persoonlijke, rustige manier jou letterlijk en figuurlijk wegwijs maken in de auto en op de weg. Dat is hoe ik mijn stijl van lesgeven omschrijf. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Mijn doel is om jou vanaf het moment dat je achter het stuur of op de motor stapt, het zelfvertrouwen te geven om veilig de weg op te gaan.

Autorijles

Bij Autorijschool Johan Peters betaal je alleen voor het aantal lesuren dat je nodig hebt. Hoeveel uren dit precies zijn, kan ik je vooraf niet vertellen, dit verschilt per persoon. De een pakt autorijden nou eenmaal wat sneller op dan de ander en dat is ook helemaal niet erg. Iedereen leert op zijn of haar eigen tempo, maar je zult zien dat je na slechts een paar rijlessen al echt aan het autorijden bent.

 

Wat kost een autorijles?
Een autorijles kost € 49,95 per 60 minuten vanaf 1 januari 2023.  Lessen die niet minimaal 24 uur van te voren afgemeld zijn, worden in rekening gebracht

 

 

De lesauto
Je stapt in een Alfa Romeo Giulia of een Ford Puma ST line X, een prachtige solide wagen voor optimaal rijcomfort.

MELD JE AAN VOOR AUTORIJLES

Motorrijles

Voordat je op de lesmotor stapt, moet je in het bezit zijn van het rijbewijs B of het motor-theoriecertificaat. Het examen voor je motorrijbewijs bestaat uit twee onderdelen:

Voertuigbeheersing (AVB): bij dit examenonderdeel laat je aan de hand van verschillende oefeningen zien dat je de motor onder controle hebt.
Verkeersdeelneming (AVD): tijdens dit onderdeel ga je de weg op en breng je je theoriekennis en de oefeningen van het AVB-examen in praktijk.

 

Wat kost een motorrijles?
Een motorrijles kost € 41,- per 60 minuten. Dit is een vaste prijs.
Het maakt dus niet uit of je 1-op-1 les krijgt of in een groepje (maximaal 2 leerlingen).

 

De lesmotor
Motorles krijg je op een Yamaha, niet te zwaar en ideaal als opstapmodel.

MELD JE AAN VOOR MOTORRIJLES

Theorie

Zonder theorie geen rijbewijs. Begin op tijd met het leren van de verkeersregels. Niet alleen om het theorie-examen te behalen, maar ook om tijdens de rijlessen beter inzicht te krijgen bij verkeerssituaties.

Bij Autorijschool Johan Peters kun je lesmateriaal kopen of je aanmelden voor een dagopleiding.

MEER INFORMATIE